Vaan iloitkaa siitä että nimenne ovat kirjoitetut taivaissa ! (Luukas 10:20)

sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

ohjeita corona virukseen

Veljemme Osmon sivuilta ;

Terveisiä Kiinasta
Saamassani ohjeessa sanotaan:



"Jos sinulla on yskäinen ja nuhainen vilu tai flunssa, ei se voi olla uudentyyppistä koronavirus-pneumoniaa (Covid-19 keuhkokuumetta), sillä COVID-19 on kuivaa yskää ilman nuhaa. Tämä on ensimmäinen ja yksinkertaisin määritelmä sille, onko syytä huoleen. Tämä Wuhan-virus ei myöskään kestä lämpöä, se kuolee jo 26-27 Celsiuksen käsittelyyn. Tämän takia juokaa paljon kuumaa vettä tämän sairauden ehkäisemiseksi. Kävele paljon auringossa. Kuuman veden juominen on välttämätöntä. Vaikka se ei ole lääke, on se hyödyksi elimistöllesi. Kuumana juotu vesi on tehokas apu taistelussa kaikenlaisia viruksia vastaan. Yritä olla juomatta mitään jääkylmää, ja muista, että tämä on ehdottoman tärkeää.
On muitakin neuvoja miten torjua koronavirusta.

Yksi: Se on aika suurikokoinen (yksikön koko on noin 400-500 nanometriä) jonka takia minkä tahansa tavallisen kasvosuojuksen l. maskin (ei pelkästään Nro 95) pitäisi pystyä suodattamaan sen pois. Kuitenkin silloin, kun tartunnan saanut henkilö aivastaa sinun edessäsi virus lentää pisaroiden mukana noin kolmen metrin etäisyydelle, ennen maahan putoamista ja päättää lentonsa.

Kaksi: Kun virus osuu metallipinnalle, se elää siinä ainakin 12 tuntia. Sentähden muista, että jos olet koskettanut jotakin metallipintaa, on elintärkeää, että peset huolellisesti kädet saippuan kanssa.

Kolme: Virus saattaa pysyä aktiivisena vaatteen kankaalla 6-12 tunnin ajan. Tavallisen pesupulverin pitäisi tappaa virus. Talvivaatteet, joita ei pestä joka päivä, te voitte asettaa auringonpaisteeseen (tai kuuman patterin päälle tai kuivauskaapin lämpöön) että virus kuolisi.

Infoa koronavirus COVID-19 aiheuttaman pneumonian oireista:

Yksi: Aluksi tämä virus saastuttaa kurkun, sitten kurkku alkaa tuntua kuivalta kuin angiina, ja sitä kestää 3-4 päivää.

Kaksi: Sitten virus alkaa vuotaa yhteen nenänesteen kanssa, tippuu henkitorveen ja pääsee keuhkoihin, aiheuttaen keuhkojen tulehtumisen. Tämä prosessi kestää 5-6 päivää.

Kolme: Keuhkokuume aiheuttaa korkean kuumeen ja hengitys käy vaikeaksi. Nenän tukkoisuus ei tässä tapauksessa muistuta tavallista nenän tukkoisuutta, vaan sitä, että ihmisestä tuntuu ikään kuin hän olisi hukkumassa veteen. On tärkeää VÄLITTÖMÄSTI kääntyä lääkärin puoleen, jos ihmisellä on tämä tunne.

Ennakkoehkäisy:

Yksi: Tavallisin tapa saada tartunta, on koskettaa ihmistä tai ihmisiä, jonka takia on vältettävä kontaktia ihmisten kanssa ja usein pestä kädet. Virus voi elää ihmisen käsissä keskimäärin 5-10 tai jopa 30 minuuttia, mutta näinä 5-10-30 minuutteina voi tapahtua paljon: ihminen voi hieroa silmiään tai kaivella nenäänsä, jopa huomaamattaan.

Kaksi: Usein suoritettavan käsien pesun lisäksi on hyvin suositeltavaa ja hyödyllistä huuhdella kurkku Betadynellä mikrobien poistamiseksi tai minimoimiseksi niin kauan kun ne vielä ovat kurkussa (ennen kuin ne alkavat tippua keuhkoihin) ja pestä nenä sieraimien sisäpuolelta.

Olkaa hyvin varovaisia ja juokaa paljon, mahdollisimman paljon vettä.
Lähettäkää tämä mahdollisimman monelle. Se on myös sinun omaksi suojaksi tätä virusta vastaan, joka ei ole ollenkaan syntynyt sen luonnonmukaisen mutaation tuloksena."

http://www.opsti.net/luuppi.htm

Corona virus seuranta kartta :

 https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti